Kabirův hrníčkový kokosák

Kabirův hrníčkový kokosák

Už jste někdy zkoušeli péct podle hrnku místo váhy? Já ještě ne. Tak jdu na to a doufám, že se to povede a nebudu se muset jít projít k popelnicím.

Než začnete péct, tak si lehněte na chvíli mezi hrnky, které naplníte následovně: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukr písek, 1/2 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 1 hrnek mléka. Než začnete péct, tak si lehněte na chvíli mezi hrnky, které naplníte následovně: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukr písek, 1/2 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 1 hrnek mléka.

Jestli jsem na něco pyšnej, tak jsou to tyhle dva moje zuby a moje zástěra. Ta jediná mě totiž neškrtí. Jestli jsem na něco pyšnej, tak jsou to tyhle dva moje zuby a moje zástěra. Ta jediná mě totiž neškrtí.

Všechny hrnky smíchejte a pořádně promíchejte. Všechny hrnky smíchejte a pořádně promíchejte.

Nezapomeňte šetřit síly a ať taky chvíli míchá někdo jinej. Nezapomeňte šetřit síly a ať taky chvíli míchá někdo jinej.

Rozprostřete pečící papír na plech. Klidně si pomožte rukama-nohama jako já. Rozprostřete pečící papír na plech. Klidně si pomožte rukama-nohama jako já.

Umíchanou směs vylijte na plecha na pečící papír. Umíchanou směs vylijte na plecha na pečící papír.

Na posypání budete potřebovat 1/3 hrnku cukru moučka a 1 hrnek kokosu. Hrnky smíchejte v misce dohromady. Na posypání budete potřebovat 1/3 hrnku cukru moučka a 1 hrnek kokosu. Hrnky smíchejte v misce dohromady.

Cukr s kokosem nasypte na těsto a neboje se být aspoň jednou v životě umělcem. Vždycky jsem chtěl být plyšovej grafiťák, ale mám vítr z pomáhat a chránit, tak jsem radši nidky nikde nic na veřejnosti nevyšvihl. Cukr s kokosem nasypte na těsto a neboje se být aspoň jednou v životě umělcem. Vždycky jsem chtěl být plyšovej grafiťák, ale mám vítr z pomáhat a chránit, tak jsem radši nidky nikde nic na veřejnosti nevyšvihl.

Pekl jsem to na 180°C asi půl hodiny. Pekl jsem to na 180°C asi půl hodiny.

Poprvé v životě se mi podařilo pohnout nosem. Asi to bylo tím kokosem... Poprvé v životě se mi podařilo pohnout nosem. Asi to bylo tím kokosem...

Celý koláč jsem ještě za tepla hned prolil jedním kelímkem smetany ke šlehání. Ta vám zaručí, že koláč nebude suchý a zároveň než se nadějete najdete jen prázdný plech a pár zrníček kokosu... Celý koláč jsem ještě za tepla hned prolil jedním kelímkem smetany ke šlehání. Ta vám zaručí, že koláč nebude suchý a zároveň než se nadějete najdete jen prázdný plech a pár zrníček kokosu...

Sdílet FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ MailE-mail

Další články z rubriky

Spižírna

V mojí spižírně najdete nejenom inspiraci co na stůl, ale hlavně jak na to. Všechny recepty jsem za vás osobně ochutnal a uvařil - samozřejmě po myším. Takže snad už zbývá jen popřát DOBROU CHUŤ!

WebTop100