PestoKabir

PestoKabir

Chtěl jsem zavářet okurky, ale bohužel je nikdo nepřivezl. Tak jsem si musel najít nějaku jinou záplatu, když už jsem na sebe navlíknul tu zástěru. Rozhlídnul jsem se po zahradě a do očí mě bouchla nezkrotně rozrostlá bazalka, která potřebovala zatnout tipec, aby z ní nakonec nebyl Trifid a my neměli rázem sečtený dny.

Takhle se tomu daří, když se poctivě hnojí – to víte, myší bobky dělají divy. Takhle se tomu daří, když se poctivě hnojí – to víte, myší bobky dělají divy.

Naškubal jsem asi tři hrsti lístků bazalky. Ty dva lupeny, co mám na hlavě do toho součtu nepočítám. Naškubal jsem asi tři hrsti lístků bazalky. Ty dva lupeny, co mám na hlavě do toho součtu nepočítám.

Dále budete muset někde vyžebrat jako já: 
7 stroužků česneku
1 dl olivového oleje
10 dkg mletých mandlí
Dále budete muset někde vyžebrat jako já:
7 stroužků česneku
1 dl olivového oleje
10 dkg mletých mandlí

Všechno jsem to naládoval do misky a pak se asi dvě hodiny nic nedělo, protože jsem nemohl najít v kuchyni mixer. Jestli na něco začínám být alergickej a z čeho se mi začínají ježit chlupy, tak je ten bengál, co je občas u nás doma. Všechno jsem to naládoval do misky a pak se asi dvě hodiny nic nedělo, protože jsem nemohl najít v kuchyni mixer. Jestli na něco začínám být alergickej a z čeho se mi začínají ježit chlupy, tak je ten bengál, co je občas u nás doma.

Drtil jsem to tak, až mi z toho vznikla kaše. No znáte to přece taky: Vařila myšička kašičku, na zeleným rendlíčku…..já ale prdím na rendlík a preferuji radši sklo. Drtil jsem to tak, až mi z toho vznikla kaše. No znáte to přece taky: Vařila myšička kašičku, na zeleným rendlíčku…..já ale prdím na rendlík a preferuji radši sklo.

Pak jsem to naládoval do skleniček. Nebudu lhát a přiznám se, že ta stěrka mi dělala trochu problém. Pak jsem to naládoval do skleniček. Nebudu lhát a přiznám se, že ta stěrka mi dělala trochu problém.

Důležité je, abyste pesto nahoře zalili olivovým olejem. 
Já jsem tady radši vzal dráhu, protože jsem se bál, že to špatně dopadne a budu mít mastnej kožich.
Důležité je, abyste pesto nahoře zalili olivovým olejem.
Já jsem tady radši vzal dráhu, protože jsem se bál, že to špatně dopadne a budu mít mastnej kožich.

No a tohle je výsledek. Příštích čtrnáct dní budou u nás doma stopro jenom těstoviny. Jediný světlý bod je, že se k nim přidává parmezán, tak to snad nějak překlepu. No a tohle je výsledek. Příštích čtrnáct dní budou u nás doma stopro jenom těstoviny. Jediný světlý bod je, že se k nim přidává parmezán, tak to snad nějak překlepu.

A tady ještě detail mé zástěry, abych zamezil všem mediálním spekulacím a vyhnul se všem pochybnostem a pidlavejm okům. A tady ještě detail mé zástěry, abych zamezil všem mediálním spekulacím a vyhnul se všem pochybnostem a pidlavejm okům.

Sdílet FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ MailE-mail

Další články z rubriky

Spižírna

V mojí spižírně najdete nejenom inspiraci co na stůl, ale hlavně jak na to. Všechny recepty jsem za vás osobně ochutnal a uvařil - samozřejmě po myším. Takže snad už zbývá jen popřát DOBROU CHUŤ!

WebTop100