Jsme národ pivařů
Češi se pravidelně umisťují na prvních příčkách světových žebříčků, co se četnosti pití piva týče. Pivo pijeme již staletí, a pijeme ho rádi. Někdo dává přednost pivu v lahvi, ale většina stále preferuje čerstvě načepované pivo. Kvůli zákazům v posledních dvěma letech jsme si odvykli chodit do hospod a restaurací, a někde se lidé už bohužel nemají kam vrátit, pro otože jejich oblíbený podnik musel zavřít. Naštěstí si načepované pivo můžete dát i u sebe doma.

čepování piva

Domácí pípa je vhodným řešením pro všechny, kteří chtějí mít možnost dát si čerstvé pivo a nemuset se tahat s lahvemi. Jednoduše si objednáte soudek vašeho oblíbeného piva, a můžete si začít užívat jeho lahodnou chuť. Stačí k tomu mít jen výčepní zařízení pro domácí použití. My vám nabízíme prvotřídní pípy a výčepy jak pro domácí, tak pro profesionální použití.

Najdete u nás světové výrobce
Existuje řada výrobců, kteří na trh dodávat jak pípy a výčepní zařízení, tak náhradní díly a všechno ostatní, co je k provozování výčepu potřeba. U nás najdete i velmi levná zařízení, která zdaleka nestojí ani 20 tisíc korun. Domácí výčepy a pípy jsou velmi oblíbené, protože si tak člověk může dát své oblíbené pivo kdykoliv, a hlavně je to skvělá věc pro domácí oslavy.

Každá grilovací sezona bude lepší
Pokud se občas sejdete s rodinou a přáteli, určitě si někdo z hostů rád dá čepované pivo. Už si nemusíte složitě půjčovat pípy z obchodů, protože můžete mít svoji. Stačí si potom už jen vybrat, co budete čepovat. Některé pípy mají více kohoutů, a můžete tak čepovat najednou víc druhů piva či limonád.

sklenice piva

  • Nemusíte se omezovat provozní dobou hospod a restaurací
  • Můžete mít čerstvě čepované pivo kdykoliv budete chtít
  • Občerstvení pro oslavy je s výčepem lepší
  • Ušetřete, protože cena za doma čepované pivo je mnohem nižší
  • Nejste omezeni kapacitou hospody