Nemám ráda, když mám potraviny anebo další věci okoralé nebo oschlé, což způsobuje vzduch. A nelíbí se mi to, protože i na pohled to vypadá děsně, a ne zrovna lákavě. A potom samozřejmě taky ta chuť není ta správná, jak já bych si představovala. Proto jsem si velice oblíbila uzavíratelné sáčky. Protože uzavíratelný sáček vám dokáže udržet opravdu kvalitní vůni potravin. A to třeba například kávu. Dříve jsem měla kávu normálně jenom ve skleničce, která neměla vůbec žádný uzávěr. Myslela jsem si, že je to v pohodě a že vůně kávy vůbec nepůjde cítit, protože jsem slyšela, že káva pohlcuje zápach.

Mám ráda vůni kávy.

Sice je to pravda, ale později mi káva potom tak vyčichla, a potom udělaná v hrníčku nechutná tak dobře, jako když byla čerstvá. Takže jsem si potom řekla, že nejlepší bude, když kávu dám opět do uzavíratelného sáčku, který se vyplatí. Uzavíratelné sáčky jsem si oblíbila mimoto, že třeba když si do toho něco dáte, tak se nemusíte bát, že se vám to někde vysype anebo vyteče. Kolikrát se mi třeba stalo, že jsem něco v tom uzavíratelném sáčku rozbila. Byla jsem ale zase nakonec ráda, že to všechno zůstal uvnitř uzavíratelného sáčku. Nemusela jsem potom čistit kabelku. Taky víte, na co jsem použila uzavíratelný sáček?

Používám i klasické sáčky.

A to na použitou plenu od svého syna, protože jsem vždycky jezdila velice často na výlety a na procházky se synem a s kočárkem, takže jsem potom neměla kam dávat použitou plenu a vozit ji pak dobu v kočárku se mi vážně nechtělo. Tak rychle jsem ji vložila do uzavíratelného sáčku, co jsem potom hodila do kontejneru, který tomu odpovídá. Myslím si, že uzavíratelné sáčky jsou opravdu praktické a podle mého názoru se využiji opravdu v každé domácnosti. A uzavíratelný sáček najdete na webu 2pack.cz. Vím, že uzavíratelný sáček vám ušetří spoustu práce a taky jistě peněz.