Muži to nemají vůbec jednoduché, i když se to nemusí nutně na první pohled zdát. Všichni žijeme v tom, což je na jednu stranu dobře, že ženy mají hodně problémů a ženské problémy nejsou nic jednoduchého. To je na jednu stranu pravda, ale na druhou stranu ženy rozhodně nejsou jediné, které mají problémy. Samozřejmě dříve takový pohled na věc nebyl, a to víme všichni. Muži měli navrch a byli ti lepší, bohužel. Ženy neměly právo volit, menstruace byla něco špatného a špinavého a nakládalo se s nimi jako s kusem masa, což asi není nic příjemného. My si toto nedokážeme představit a už vůbec si nedokážeme představit to, že to tak stále v některých zemích a kulturách je. Někde se to za těch x let ani nezměnilo a na ženu je pohlíženo pořád stejně. Naštěstí u nás tento problém už moc není, ale stále je tam nějaký pozůstatek. O tom ale zase někdy jindy, protože pozůstatků je celkem dost, byť jsou samy o sobě nepatrné, nedají se jako celek přehlédnout.

muž a žena

I tak si ale ženy myslí, že jsou jediné, kdo má na světě problémy, přitom i muži je mají. A mají jich poměrně dost. Je blbost odsuzovat, který problém je horší, protože každý je snáší úplně jinak a pro každého mají jednotlivé problémy jinou váhu. Někdo je snáší velmi špatně, někdo je zas bere úplně jinak a zvládá je v pohodě, to samé je to ženami, každá žena bere ženské problémy trochu jinak a také je jinak zvládá. Některé ženy jsou z toho doslova na prášky, jiné na menstruaci pohlíží s respektem a berou ji jako něco, díky čemu žijeme.

muž a žena

Muži trpí ale také problémy, například problémy s erekcí je velmi trápí a jsou to zanedbávané problémy. Co se ale zanedbává ještě více a muži se za to stydí je prostata, konkrétně její zvětšení. Když se prostata zvětší, tlačí na močovou trubici a muži mají častější pocit na močení, což je například v noci velmi nepříjemné. Dá se to ale léčit, existují bylinky na prostatu Erectmax, které ji dokáží léčit. Menstruace se však na druhou stranu vyléčit nedá. I tak by se nemělo na mužské problémy zapomínat.